title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title

title

description

title title
PDF Print E-mail

CONCEPT

 

Ce este Metoda Hypoxi?

Hypoxi este o metodă revoluţionară de remodelare corporală.

A fost descoperită la sfârşitul anilor '90 de către  Dr. Norbert Egger în Salzburg şi în prezent este folosită cu succes în peste 40 de ţări din întreaga lume.

 

 

Metoda Hypoxi are un efect unic în special în cazul femeilor, dar şi al bărbaţilor, în zonele cu probleme: grăsimea persistentă de pe abdomen, şolduri, fese şi coapse, celulita şi o piele lipsită de fermitate.

Metoda Hypoxi foloseşte principiile metabolismului lipidic pentru reducerea depozitelor de grăsime nedorite, efect care nu este obţinut în mod obişnuit prin metodele tradiţionale de slăbit. În acelaşi timp, antrenamentul continuă să îmbunătăţească stilul de viaţă.

Metodele moderne de antrenament, o abordare holistică şi o supraveghere personală de către antrenorul dumneavoastră Hypoxi asigură o eficienţă pe termen lung.

 

În ce constă această metodă de antrenament?

Pentru reducerea ţesutului adipos, cel mai important aspect este intensificarea circulaţiei sangvine în zonele cu probleme. De aceea, metoda Hypoxi este unică.

Pe de-o parte, zonele cu probleme sunt puse sub presiune, cu ajutorul vacuumului (bazat pe principiul ventuzelor) şi al compresiei (însemnând tratament cu presiune pozitivă). Pe de altă parte, exerciţiile de intensitate moderată stimulează metabolismul. Astfel, grăsimea este activată şi transportată prin circulaţia sângelui pentru a fi arsă în muşchi.

 

Mai mult decât atât: Hypoxi previne apariţia celulitei inestetice şi redă fermitatea pielii. Efectul: o piele mai frumoasă şi mai fermă.

 

Puteţi face ceva greşit atunci când folosiţi metoda Hypoxi?

În toate studiourile Hypoxi autorizate, sunteţi supravegheaţi de antrenori calificaţi. Ei vă vor recomanda metoda Hypoxi potrivită nevoilor dumneavoastră şi vă vor supraveghea rezultatele, progresul şi succesul antrenamentelor. În plus, antrenorul dumneavoastră vă va îndruma către o dietă echilibrată de nutriţie.

 

Trebuie să mai fac sport în acelaşi timp?

Exerciţiile suplimentare în zilele cu antrenament Hypoxi pot avea efecte negative asupra rezultatelor şi de aceea nu sunt recomandate. În zilele fără antrenament Hypoxi, sunteţi liberi să practicaţi orice fel de sport. Exerciţiul este, în general, o parte esenţială a sănătaţii şi a unui stil de viaţă echilibrat.

 

BENEFICII

 

Care sunt beneficiile concrete ale metodei HYPOXI ?

Metoda Hypoxi este formula pentru succes, rezultatele fiind rapide şi de lungă durată. Vă antrenaţi în mod sistematic părţile corpului pe care vreţi să le schimbaţi.
Antrenamentul este personalizat în funcţie de nevoile dumneavoastră - pentru obţinerea celor mai bune rezultate antrenorii Hypoxi vă vor asigura în mod constant supraveghere si îndrumare, în studiourile autorizate.

Ca rezultat, antrenamentele dumneavoastră nu vor fi prea intense, astfel încât să vă pună în pericol sănătatea.

 

După cât timp observ rezultatele?

Rezultatele încep să se vadă după doar câteva şedinţe. Durata reală a exerciţilor depinde de obiectivele dumneavoastră şi de consultaţia individuală. De obicei durează între o lună şi trei luni pentru a vă atinge obiectivele.

 

Cât durează o sesiune de exerciţii ?

Principalul avantaj al metodei Hypoxi este că până şi sesiunile de exerciţii scurte pot genera rezultate pozitive. Durata exerciţiilor este variază între 30 şi 50 de minute. De exemplu, vă puteţi utiliza pauza de masă pentru antrenamentul Hypoxi. Antrenorii Hypoxi stabilesc împreună cu dumneavoastră programul potrivit şi data  viitoarei sesiuni.

 

SĂNĂTATE

 

Este metoda Hypoxi sănătoasă?

La această întrebare se poate răspunde cu un clar Da!

Metoda Hypoxi este testată în timp şi se bazează pe terapia și antrenamentul specific dezvoltate în mod constant de Hypoxi ®. Antrenamentul Hypoxi îndepărtează sistematic depozitele de grăsime din zonele problemă. Antrenamentul de intensitate moderată stimulează transportul acizilor graşi, accelerând metabolismul organismului iar aspirarea şi comprimarea ţesutului conjuctiv redă fermitatea pielii în zonele problemă. Rezultatul? Starea de bine!

 

Metoda Hypoxi poate fi aplicată pe varice/vene varicoase?

De obicei, persoanele cu vene varicoase/varice pot desfăşura fără probleme antrenamentul Hypoxi. De asemenea, stimularea circulaţiei sangvine îmbunătăţeşte sistemul venos.
În cazul în care aveți dubii, puteţi vorbi în timpul consultaţiei cu antrenorul Hypoxi, care vă poate oferi sfaturi de specialitate legate de nutriţie şi procesele care stau la baza antrenamentului Hypoxi.

 

Cine nu ar trebui să folosească metoda Hypoxi?

 

Ca regulă simplă, putem spune că toate persoanele cărora le este permis să facă efort de intensitate moderată pe bicicletă pot profita de metoda Hypoxi.

 

Persoanele care suferă de următoarele simptome, pot face antrenamentul Hypoxi numai cu acordul medicului:

• leziuni severe ale sistemul circulator;
• tulburări vasculare acute;
• boli cardiovasculare patologice;
• atrofii musculare şi osoase.

 

Antrenamentul Hypoxi nu este permis:

• în timpul sarcinii;

• în pusee dureroase (stări generale de durere).

 

NUTRIŢIE

 

Metoda Hypoxi nu impune o dieta strictă! Aceasta pleacă de la principiul că fiecare persoană are nevoie de un echilibru nutriţional.

Prin urmare, antrenorul Hypoxi vă va ajuta să elaboraţi un plan de nutriţie optim pentru a beneficia de toţi nutrienţii necesari organismului dumneavoastră.

Cu un regim alimentar echilibrat organismul vă va ajuta să vă atingeţi mult mai uşor obiectivele.

 

STUDIU ŞTIINŢIFIC

 

Oare HYPOXI creşte arderea grăsimilor în zonele cu probleme prin aplicarea alternativă a presiunii negative şi pozitive? Raspunsul a fost clar DA şi rezultatele semnificative. ”Reducerea consumului de energie şi creşterea consumului de energie prin activitatea fizică stau la baza scăderii în greutate şi a controlului greutăţii. Până acum, nu a putut fi dovedit că orice metodă a redus grăsimea corporală în mod sistematic şi preferenţial în zone specifice ale corpului", explică Prof. Dr. Bamberger.

 

La începutul studiului științific, 20 de femei și 16 bărbați au fost împărțiți în două grupe. Jumătate din femei au completat un antrenament de jumătate de oră pe o bicicletă convenţioanală ergometrică sau pe o bandă de alergat, de trei ori pe săptămână. Grupul de femei HYPOXI au terminat antrenamentele lor pe S120 Trainer care a fost dezvoltat special pentru zonele lor cu probleme, situate de la talie în jos.

 

Barbatii, concentrându-se pe problemele lor de pe abdomen şi solduri, au fost de asemenea divizaţi în două grupuri. Un grup şi-au terminat antrenamentul pe o bandă de alergat convenţională în timp ce grupul HYPOXI au terminat antrenamentul lor pe Vacunaut, în costumul de presiune proiectat special. Vacunaut creşte circulaţia sângelui direct în zona abdomenului.

 

Toţi participanţii la studiu au aderat la recomandările nutriţionale HYPOXI, beneficiind astfel de aceeaşi experienţă. După o lună de exerciţii au fost măsuraţi toţi participanţii la studiu - şi grupul HYPOXI a fost cel mai fericit! Atât femeile, cât şi bărbaţii din grupul HYPOXI au arătat rezultate semnificative în zonele cu probleme. Femeile au pierdut 13,1 cm în jurul şoldurilor, feselor şi coapselor, pe când cele din grupul de control au dat jos doar 4,8 cm.

 

În cazul bărbaţilor, zonele cu probleme localizate pe abdomen şi solduri au fost în centrul atenţiei. Aici grupul HYPOXI a obţinut o pierdere medie a circumferinţei de 9,4 cm, în timp ce grupul de control a pierdut doar 2,9 cm.

”Presupunerea că metoda HYPOXI poate fi folosită pentru a pierde grăsimea din zonele cu probleme a fost confirmată în mod clar de studiul nostru”, spune Profesorul Bamberger.